Binance TR’ye Nasıl Kayıt Olunur?

Binance TR Global Binance borsasının Türkiye’deki temsilcisidir. Bu borsa’da kripto para çiftleri ve fiat para (TL gibi) arasında alım satım yapabilirsiniz. Eğer henüz Binance TR‘ye üye olmadıysanız ömür boyu %10 komisyon indirimi avantajı ile aşağıdaki linke tıklayarak üye olabilirsiniz.

 

 

https://www.trbinance.com/account/signup?ref=3AYE7716

 

Ayrıca referans kodumu kullanarak da Binance TR‘ye üye olabilirsiniz. Böylelikle, ömür boyu %10 komisyon indirimimden faydalanabileceksiniz. Referans Kimliğim: 3AYE7716

 

Aşağıdaki videoyu izleyerek Binance TR kripto para borsasına nasıl kayıt olabileceğinizi/hesap oluşturabileceğinizi öğrenmiş olacaksınız..

 

Web sitemde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti: aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan görüş ve fikirler tamamen kişisel yorumlar olup hiçbir bağlayıcılığı yoktur. Bu yorumlar mali durumunuz ile risk/getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan her türlü içerik, bilgi, araştırma, görüş, yorum, tavsiyeler genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır, mutlak bir geçerliliği ve kanıtlanabilecek doğruluğu bulunmamaktadır. Burada yer alan görüş, bilgi ve yorumlardan dolayı oluşabilecek hatalardan ya da bu kanaldaki bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğabilecek maddi/manevi zararlar dahil olmak üzere her türlü zarardan Serdal Karaağaç (serdalkaraagac.com) sorumlu tutulamaz.

Sohbete Katıl Bir yanıt bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * olarak işaretlenir

Yorumun*

Ad*

Website